Fagforbundet Overhalla

Fagforeningas forside arkiv

Motivasjon og praktisk arbeid!

Denne helgen er ungdommen samlet på Rica Hell for å diskutere fagligpolitisk arbeid i Fagforbundet.

Stor seksjonskonferanse på Tiller

5.-6. november er det stor aktivitet på hotellet på Tiller. Ca 70 seksjonstillitsvalgte er samlet til konferanser disse dagene.

Sølv til Mari og Sør-Trøndelag

Mari Røvik fra Vågan i Snillfjord kommune leverte en kjempeprestasjon under årets NM i yrkesfag. Når helsefagarbeideren var ferdig med 3 dagers konkurranse sto hun nest øverst på podiet og fikk sølvmedaljen rundt halsen.

Barne og ungdomsarbeiderne viste seg fram

Barne- og ungdomsarbeideren er et av fagene som er på full fart fram, også som en del av det store mesterskapet NM i yrkesfag. Fagforbundet arrangerer konkurransen som har gått av stabelen i Trondheim denne uka.

Omsorg i fokus

I tre dager til ende er det yrende liv i Trondheim spektrum. Opplæringsdagene 2014 og Yrkes NM går av stabelen. Omsorg og omtanke er i fokus i fokus på standen der landets beste helsefagarbeiderlærlinger er i aksjon.

Regjeringa snur når det gjelder sykelønn

Et massivt press fra både arbeidstaker- og arbeidsgiversida gjorde at arbeidsminister Robert Eriksson snudde, skriver Fagbladet.

Gode lokale prosesser

Klar tale fra den tidligere forbundslederen, Jan Davidsen da kommunereformen ble diskutert med tillitsvalgte i Fagforbundet Sør-Trøndelag.

Vi skal bli best på nett!

Tillitsvalgte og ansatte fra fagforeningene og fylkeskretsen har satt seg på skolebenken i to dager for å bli best på nett.

Ny hovedinngang fra 30. september 2014

Fagforbundet Sør-Trøndelag og Fagakademiet får ny hovedinngang fra 30. september. Inngangen blir fra Borkeplassen. Se kartet

Sammen for en bedre kommuneøkonomi i Røros

LO Røros og Holtålen går sammen med Sosialistisk venstreparti (SV) og lager samarbeidsavtale. Den inneholder flere forslag for å løse den økonomisk vanskelige situasjonen i Røros uten oppsigelser av ansatte.